top of page

ACCESS BARS

Wat zijn de Acces Bars?

De Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die als je ze vederlicht in verschillende combinaties aanraakt, je oude ballast eenvoudig loslaat en het maken van andere keuzes hierdoor een stuk eenvoudiger worden.

Alle gedachten, overtuigingen, gevoelens en emoties slaan we op in ons lichaam. Door het zachtjes aanraken van de 32 Bars punten kun je moeiteloos en gemakkelijk loslaten wat jou belemmert en/of blokkeert.

Blokkades in het lichaam kunnen zorgen voor diverse problemen, klachten en kwalen zoals stress, burn-out, angsten, depressie, slapeloosheid, hoofdpijn, allergieën, lichamelijke ziekten en kwalen etc.

Een Bars Sessie biedt je andere mogelijkheden om samen met je lichaam iets anders te creëren dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden!!!

Een Access Bars sessie duurt gemiddeld 60 a 90 minuten.

Tijdens de sessie lig je geheel gekleed ontspannen op de massagetafel die voor deze behandeling in een soort luie stoel wordt veranderd. Het is dan ook niet vreemd als je in slaap valt. Ondertussen gaan de processen in je lichaam gewoon door. En ook na de sessie werkt het door tot weken na de behandeling.

De VOORDELEN van het laten nalopen van je BARS?

Meer ruimte in je hoofd, het verdwijnen van sommige fysieke en mentale problemen soms al na 1 Bars-sessie, het verwerken van heftige emoties van trauma's, recent of langer geleden gaat duidelijk sneller. En dit alles zonder uitgebreide gesprekken.

In het slechtste geval heb je het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en voel je je rustig en ontspannen.

Uiteraard is de uitwerking per persoon verschillend en ook hoeveel sessies je nodig hebt.

Head Massage
bottom of page