Salon Little Wellness Massage Stationsweg 5 7429 AC Deventer (Colmschate)Tel. 0641627899 

Pryvacy statement

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Salon Little Wellness.

Salon Little Wellness is een kleine salon maar hét adres voor lichaamsmassage, Hotstone massage,

Indiase hoofdhuidmassage, Lomi Lomi, Ayurvedische massage, Afslankmassage en stoelmassage.


Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Salon Little Wellness verzameld worden.
Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw

gegevens kan aangeven.

Daarover gaat deze verklaring.
Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Salon Little Wellness,

neem dan gerust contact op!


Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoons- gegevens verzameld door Salon LittleWellness.

Deze worden hieronder toegelicht.


Klantenbestand
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij een behandeling hebt ondergaan bij Salon Little Wellness.

Op de klantkaart worden alleen persoonsgegevens gevraagd die noodzakelijk zijn om je toe te kunnen

voegen aan het klantenbestand zoals je naam, adres, e-mailadres, en telefoonnummer.


Zorgvuldige behandeling
Het kan zijn dat je gegevens omtrent jouw gezondheid met Salon Little Wellness wilt delen.

Dit deel je omdat je graag wilt dat wij hier rekening mee houden bij de behandeling.

Met jouw toestemming leggen wij dit vast op jouw klantkaart.


Opslag periode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Salon Little Wellness, maarnooit langer dan 5jaar.


Beveiliging
Jouw persoonsgegevens worden niet digitaal opgeslagen en alleen bewaart in eenfysiek klantenbestand

door middel van klantkaarten.


Jouw rechten:

Recht op inzage


Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Salon LittleWellness vastgelegd

en bewaard worden.

Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Salon Little Wellness.

Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.


Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren

door Salon Little Wellness.


Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Salon Little Wellness vastgelegd zijn?

Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.


Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat

Salon Little Wellness niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.


Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Salon Little Wellness jouw gegevens gebruikt?

Dan heb je het recht op het stoppen van het  gebruik van jouw persoonsgegevens.


Plichten
Salon Little Wellness verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigdbelang, namelijk

een commercieel belang.

Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Salon Little Wellness via e-mail.

Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.


Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

c.j.voorhoeve@gmail.com
of
0641627899